HemLeksakerBarnvagnarBarnskorBarnkläderBarnartiklarBabysitterBabyvaktBabygymSpjälsängSkötbordNappar
GåstolBarnstolarBilbarnstolarHoppgungaBärseleBärsjalSkötväskaSovpåseBabymobilKategorierOm Gnosan.se Bokmärk sidan

VoksiCity Metallic

Ange produkt eller kategori:
Här hittar du VoksiCity Metallic att köpa i butik eller som begagnat. På Gnosan.se har vi både samlat barnartiklar från ett stort antal barnbutiker, samt billigt begagnat från Blocket. Vi vill ge dig en snabb överblick över var en produkt finns att få tag på, vare sig den är ny eller begagnad. Så att Gnosan.se blir din naturliga startsida när det är dags att shoppa lite till din baby eller ditt barn.
VoksiCity Metallic

Köp VoksiCity Metallic i butik (1839:-)

Voksi City Grey är en åkpåse för barn 0-6 år med massor av smarta funktioner! 1. Åkpåsen kan öppnas helt och användas som lekmatta eller Huvuddelen på Voksi City kan anpassas efter barnet tack vare en smart snörfunktion. På så sätt hålls kall luft ute och varm luft inne. 2. Åkpåsen är tillverkad i 90% dun och 10% fjädrar. Kombinationen gör att åkpåsen behåller sin spänstsamtidigt som värmeisoleringen op- timaliseras. Åkpåsens kanaler är sydda i ett sick-sack mönster för att på bästa sätt hålla dunet på plats vid tvätt. 3. Under blixtlåset ligger en överlappning i textil för att undvika kontakt med barnet och samtidigt hålla värmen inne. 4. Åkpåsen kommer i två delar, en överdel och en förlängningsdel. Överdelen kan användas upp till ca. 3 år och med förlängningsdelen kan åkpåsen - användas upp till ca 6 års ålder. 5. Åkpåsen är utrustad med en smart ficka för förvaring av till exempel mobil eller nappar. Perfekt för en förälder som har händerna fulla. 6. Åkpåsen reflexer, placerade i botten och på framsidan, ger god synlighet under mörka vinterkvällar. 7. Ett “anti-glid”-material är placerat på åkpåsens undersida för att förhindrar att åkpåsen glider i barnvagnen. 8. Tack vare förstärkningar och tydliga markeringar kan åkpåsen enkelt anpassas efter olika barnvagnsmodeller. 9. Under barnets huvud ligger en tvättbar fleecefilt. 10. Yttertyget är melerat och finns att få i flera trendiga färger.Material- och färgval bidrar till exklusiv känsla.
Sök fler VoksiCity Metallic ,Babykläder ,LekmerVarumärken: Brio Esprit Crescent Jeep Emmaljunga Bugaboo First Class Teutonia Britax Maxi-Cosi Carena Akta Graco
Knorr Quinny Chicco Concord Maclaren Baby Jogger Easywalker Silver Cross Phil Teds Aya Naya Didriksons Ej sikke lej
Esprit Geggamoja Hello Kitty
Webbutiker: Lekmer Gobaby Ellos Jollyroom Nelly Bra Barnkläder Cellbes Halens Barnskospecialisten Modehus Shopping4Net
Tjänsten är beta2 .